Izgrev

Sediul social al asociației

La grande salle d'Izgrev au printempsÎn 1947, Fraternitatea Albă Universală s-a instalat într-o proprietate din strada Belvédère de la Ronce din Sèvres, care a fost numită Izgrev (răsărit de soare).

Situată la marginea pădurii și bucurându-se de o largă perspectivă asupra Parisului și a răsăritului, acest loc servește drept cadru unor întruniri fraterne.  

Omraam Mikhaël AïvanhovMaestrul Omraam Mikhaël Aïvanhov a locuit aici mulți ani între diferitele călătorii în Franța și în lume. El a ținut aici aproape zilnic conferințe la care a asistat, de-a lungul anilor, un număr din ce în ce mai mare de auditori.

Acest loc a devenit un punct de întâlnire și de schimburi pentru toți membrii din regiunea pariziană.

Izgrev este și sediul social al Asociației franceze a Fraternității Albe Universale.

El a fost mărit și înfrumusețat, astfel încât să permită organizarea de congrese periodice – mai ales în perioada Crăciunului și a Anului Nou – la care participă membri ai asociațiilor surori din întreaga lume.

Principalele activități spirituale sunt: contemplarea răsăritului de soare (de la 22 martie până la 29 septembrie), meditațiile, audierea în comun a conferințelor Maestrului și cântul.
Diferite activități fraterne sunt practicate aici, ca și în celelalte centre din Franța și din străinătate, în special împărtășirea experiențelor și trăirilor, schimburile de idei, diverse activități și proiecte comune, cântul coral și muzica, fără a uita pregătirea zilelor petrecute împreună.

Numeroase activități artistice au loc aici: teatru, poezie, pictură, fotografie, dans etc... care culminează cu concerte și spectacole.

logoAdresa : 2 rue du Belvédère de la Ronce - 92310 Sèvres

Secrétariat : 33 (0) 1 45 34 08 85 între orele: 9:00 – 12:00, 14:00 – 18:00 - Fax 33 (0) 1 46 23 09 26

email : izgrev@fbu.org